Najčešće postavljana pitanja

Kako izgledaju prvi susreti savjetovanja?

Razgovaramo o razlozima vašeg dolaska na savjetovanje, o vašim očekivanjima, potrebama, željama i snagama. Postavljamo ciljeve savjetovanja te dogovaramo okvirni plan i način njihova postizanja. Tijekom početnih susreta naglasak je uglavnom na međusobnom upoznavanju i upoznavanju konteksta i povijesti problema te na izgradnji povjerenja.

Jesu li usluge dostupne i online?

Da, sve navedene usluge održavaju se uživo ili online putem videopoziva.

Surađujete li s inozemstvom?

Da, sve navedene usluge dostupne su i osobama koje se nalaze u inozemstvu, a žele raditi na hrvatskom ili na engleskom jeziku.

Koliko traje jedan susret savjetovanja?

Jedan susret traje 60 minuta i uglavnom se odvija jedanput tjedno po unaprijed dogovorenom terminu. Po potrebi i dogovoru susreti se održavaju češće ili rjeđe.

Koliko je puta potrebno doći na savjetovanje?

Ukupno trajanje procesa je individualno, a ovisi o vrsti vašega problema, o vašim željama, dogovorenim ciljevima te vašoj spremnosti na aktivnu uključenost i doprinos u dostizanju tih ciljeva. Važno je imati na umu kako je savjetovanje proces. Nešto što smo učili i njegovali godinama, obično ne odučimo u jednom danu. Vaše je pravo odustati od savjetovanja u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga.

Mogu li računati na diskreciju?

Sve što podijelite ostaje među nama, osim ako zadržavanje tih informacija predstavlja ozbiljnu opasnost za vas ili za druge.

Kako dogovoriti susret?

Termin susreta možete dogovoriti telefonskim pozivom, WhatsApp/Viber porukom na 099/435-4918, preko društvenih mreža ili slanjem e-maila na info@psihogym.hr.

Kako promijeniti termin, odgoditi ili otkazati susret?

Ako niste u mogućnosti doći na dogovoreni termin, obavijestite me o tome najkasnije 24 sata prije zakazanog termina. U suprotnom plaćate puni iznos termina kao da je održan.

Koja je cijena jednog susreta?

U vezi cijena usluga obratite mi se na na 099/435-4918, ili slanjem e-maila na info@psihogym.hr.

Obratite mi se s povjerenjem

Kontaktirajte me