Usluge

Savjetovanje

Individualno savjetovanje

Voljeli biste promijeniti situaciju u kojoj se nalazite, ali niste sigurni kako? Nezadovoljni ste, nesigurni u svoje odluke, ili se pitate „zašto se to uvijek događa meni“?

Ako želite uspostaviti ravnotežu u svom životu i unaprijediti svoje strategije suočavanja sa svakodnevnim izazovima pri čemu vam je potrebno razumijevanje i podrška, onda je ovo usluga za vas. Budite pokretač promjene za ispunjenije i zadovoljnije življenje.

Zakažite svoj termin

Partnersko savjetovanje

Nezadovoljni ste partnerskim odnosom i ne znate kako dalje? Poljuljanog ste povjerenja, udaljeni jedno od drugog, stalno čujete iste argumente ili vam je komunikacija gotovo pa nikakva?

Ako želite uskladiti međusobne potrebe i očekivanja, bolje čuti i razumjeti svog partnera/icu te kroz konstruktivan dijalog doći do potencijalnih rješenja problema, onda je ovo usluga za vas. Ljudska povezanost ima moć transformacije u svim aspektima naših života.

Zakažite svoj termin

Savjetovanje roditelja

Suočavate li se s gubitkom kontrole i poteškoćama pri postavljanju granica u odgoju djece, s izazovima rastave braka ili samohranog roditeljstva? Željeli biste uskladiti svoje odgojne postupke ili naprosto unaprijediti svoju komunikaciju i odnos s djecom?

Ako imate dojam da ste zapeli u roditeljskoj ulozi, nesigurni ste u svoje odluke, potrebno vam je novo usmjerenje ili dodatna podrška, onda je ovo usluga za vas. Ne rađamo se kao roditelji nego roditelji postajemo, a roditeljstvo je vještina koja se uči.

Zakažite svoj termin

Edukacije

Psihogym nudi grupne programe, predavanja i radionice koje uključuju iskustvene vježbe i grupne rasprave, informacije o metodama i tehnikama unaprjeđenja kvalitete života te stručne i praktične savjete u svrhu poboljšanja socijalnih, komunikacijskih, organizacijskih, roditeljskih, poslovnih ili drugih vještina mladih i odraslih osoba.

Naglasak programa, predavanja i radionica je na prepoznavanju i osnaživanju unutarnjih resursa, osobnih kapaciteta i potencijala za svjesnije, autentičnije i zadovoljnije življenje.

Zakažite svoj termin

Online usluge

Radite na sebi iz udobnosti vlastitog doma. Sve što vam je potrebno je pouzdana internetska veza i privatnost. Ovakva vrsta usluge pogodna je za one koji ne mogu drugačije zatražiti usluge zbog fizičke udaljenosti, zdravstvenoga stanja ili, jednostavno, zbog nedostatka vremena. Online usluge pružaju se prema unaprijed zakazanim terminima putem videopoziva.

Zakažite svoj termin

Obratite mi se s povjerenjem

Kontaktirajte me